Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 85.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 85.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Omgangsregeling voor grootouders? Goed idee!

vrijdag 24 april 2015

Polluitslag

Moeten grootouders in het geval van een echtscheiding een omgangsrecht met hun kleinkinderen kunnen afdwingen? Een meerderheid van de ruim 3.600 respondenten vindt dit een goed idee.

Lees meer

Meerderheid tegen helmplicht op de fiets

vrijdag 27 maart 2015

Polluitslag

Ben jij voor of tegen het verplicht dragen van een helm op de fiets? Een meerderheid (67%) van Radars Testpanel is tegen. Toch zegt nog bijna een kwart (23%) wél voor een helmplicht te zijn.

Lees meer

Weinig twijfel aan hypotheekkeuze, wel veranderplannen

maandag 23 maart 2015

Spijt van hun hypotheekkeuze hebben mensen niet, maar overstappen op een vaste lage rente klinkt aanlokkelijk, zo blijkt uit onderzoek onder het Radar Testpanel. 73 procent van de mensen met een variabele rente heeft overigens geen idee van de opslagen die bovenop hun hypotheekrente komen.

Lees meer

Onbeschermd in de winterzon

donderdag 19 maart 2015

Polluitslag

Zon is heerlijk, maar zoals voor veel lekkers geldt: je moet er wel maat mee houden. Dat zonnestraling schadelijk is, weten de meesten inmiddels wel. Dus nemen we allemaal een flacon anti-zonnebrandcrème mee als we naar het strand gaan. Maar hoe zit dat in de winter? We vroegen de Radar Testpanel-leden naar hun smeergedrag.

Lees meer