Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit 75.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 75.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Maximumsnelheid, donorkeuze, vuurwerk en je zorgverzekering

dinsdag 16 december 2014

Polluitslagen november

Is 30 kilometer per uur een nette snelheid in de bebouwde kom? Wil jij in het geval van orgaandonatie de ontvanger zelf uitkiezen? Hoe wordt het vuurwerkverbod ontvangen? En wat doe je met je zorgverzekering: spit jij de polissen door of laat je alles bij het oude? Bekijk de polluitslagen!

Lees meer

Voedingssupplementen, digitale krant en phishingmail

vrijdag 28 november 2014

Poll-uitslagen oktober

In oktober hebben leden van het Radar Testpanel weer drie verschillende polls kunnen beantwoorden. Met behulp van deze mini-enquêtes, van slechts één vraag, hebben we onderzocht hoe populair voedingssupplementen zijn. Ook zetten we de papieren krant tegenover de digitale versie, en waren we benieuwd wie er weleens in een phishingmail is getrapt…

Lees meer

Pakketbezorging liefst thuis, al is pakketkluis in opkomst

woensdag 26 november 2014

Wanneer, en vooral: waar ontvang jij je pakketjes het liefst? Bijna 40.000 Radar Testpanel-leden hebben hier vragen over beantwoord. Zo blijkt bezorging op feestdagen voor 30 procent van de ondervraagden bespreekbaar. Wat de buren betreft: mensen nemen liever pakketjes voor ze aan, dan dat ze hun eigen pakketjes daar laten afleveren. En voor de onlangs geïntroduceerde pakketkluizen lijkt te...

Lees meer

Doggybag, chipknip en vergeten uit te checken

dinsdag 28 oktober 2014

Poll-uitslagen september

Op je persoonlijke Testpanel-pagina vind je regelmatig een nieuwe poll. Eén korte stelling of vraag waarmee we polsen wat jij ergens van vindt. In september vroegen we je naar je mening over doggybags en het verdwijnen van de chipknip. En hoeveel mensen vergeten weleens uit te checken?

Lees meer