Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 90.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 90.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Windows 10 nog even in de wacht

maandag 24 augustus 2015

Polluitslag

Heb jij Windows 10 geïnstalleerd? De grootste groep heeft dat nog niet gedaan, maar is het wel van plan. Slechts 2 procent heeft het programma wel geïnstalleerd maar het al weer verwijderd.

Lees meer

Pinnen om onder de fooi uit te komen

maandag 17 augustus 2015

Een derde van het Radar Testpanel voelt zich weleens ongemakkelijk door het fenomeen fooi. Hoeveel geef je, en wanneer? De antwoorden van 54.000 respondenten geven inzicht in de ongeschreven regels van de fooi in de Nederlandse horeca.

Lees meer

Koken boven kant-en-klaar

dinsdag 11 augustus 2015

Polluitslag

Een overweldigende meerderheid van de pollrespondenten eet (bijna) nooit kant-en-klaarmaaltijden. Slechts 1 procent doet dat vaker wel dan niet.

Lees meer

Flesje water mee?

donderdag 30 juli 2015

Polluitslag

'Bijna nooit', antwoordt een meerderheid van de pollrespondenten op de vraag of zij standaard een flesje water meenemen wanneer ze de deur uitgaan.

Lees meer