Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 95.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 95.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot handige hulpvideo's, waarmee je verkopers op jouw rechten als consument kunt wijzen. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine RADAR+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

'Valentijn is commerciële onzin'

vrijdag 12 februari 2016

Polluitslag

Valentijn, dat is onzin. Dat vindt bijna drie kwart van de ruim 700 pollrespondenten. Zij geven dan ook geen cadeaus aankomende zondag, 14 februari.

Lees meer

42 procent weet abonnementsuitgaven niet

vrijdag 05 februari 2016

Polluitslag

'Ik weet precies hoeveel ik maandelijks uitgeef aan abonnementen', stelt 58 procent, en daarmee het grootste gedeelte van de panelleden. Dat betekent dat 42 procent, ook een aanzienlijke groep, het niet precies weet.

Lees meer

Klant verwacht naamcontrole bij IBAN

dinsdag 02 februari 2016

Controleert jouw bank of de naam en rekeningnummer met elkaar overeenkomen, wanneer je een overschrijving doet? Slechts 18 procent van de Radar Testpanelleden weet het juiste antwoord: 'nee', dat doet je bank niet.

Lees meer