Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 90.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 90.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Ondanks de risico's onder de zonnebank

donderdag 01 oktober 2015

Bijna drie kwart van de zonnebankgebruikers in het Radar Testpanel bruint bij in de wetenschap dat dit het risico op huidkanker sterk verhoogt. Veel mensen zijn vanwege dit risico gestopt of nooit begonnen. Over een eventueel verbod zijn de meningen sterk verdeeld.

Lees meer

53% controleert niet op E-nummers

dinsdag 29 september 2015

Polluitslag

E-nummers hebben geen goede naam. Toch let een meerderheid van de Radar pollrespondenten niet op de aanwezigheid van deze hulpstoffen in hun voedsel.

Lees meer

Schandalig nieuws, maar vaste klant blijft Volkswagen trouw

maandag 28 september 2015

'Schandalig', zo bestempelt drie kwart van de Radar Testpanelleden het nieuws over het softwaregesjoemel van Volkswagen. Respondenten die zichzelf beschouwen als vaste klant van het merk, blijken zich het nieuws niet extra aan te trekken. Integendeel: deze groep is een stuk milder in hun oordeel.

Lees meer