Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 90.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 90.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Flesje water mee?

donderdag 30 juli 2015

Polluitslag

'Bijna nooit', antwoordt een meerderheid van de pollrespondenten op de vraag of zij standaard een flesje water meenemen wanneer ze de deur uitgaan.

Lees meer

Meerderheid gebruikt Telefoongids nooit

maandag 20 juli 2015

Polluitslag

De Telefoongids en Gouden Gids worden door een meerderheid van de pollrespondenten nooit ter hand genomen. Dat zal voor de meesten geen verrassing zijn. Ruim een derde gebruikt de papieren gids wel.

Lees meer

Ik ga op reis en ik verzeker…

vrijdag 10 juli 2015

Een reisverzekering sluiten we bijna allemaal af, als we op vakantie gaan. Een annuleringsverzekering daarentegen niet. Bijna de helft van het Testpanel controleert bovendien niet op dubbele verzekeringen. Van wie dat wel doet, zou de helft de polis alsnog niet aanpassen.

Lees meer

Wat zeg je? Gehoorbescherming?

donderdag 02 juli 2015

Polluitslag

Een derde van de pollrespondenten draagt nooit gehoorbescherming bij luide muziek of dito werkzaamheden. Terwijl deze groep aangeeft te weten dat dit wel verstandig zou zijn.

Lees meer