In deze uitzending

De uitzending is voorbij

Heb je Radar gemist, of wil je het programma terugkijken?

Klik hier om uitzending te kijken.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van consumentenzaken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Radar Testpanel

Via het Radar Testpanel kan jij je mening geven over services, diensten en producten. Als Testpanellid krijg je per e-mail regelmatig enquêtes toegestuurd. Met het invullen hiervan help je ons om producten en diensten te verbeteren.

Meld je hier (gratis) aan

Radar op Facebook

Op onze Facebook-pagina plaatsen we iedere dag het meest interessante nieuws, foto's van achter de schermen en horen we graag jouw mening over bepaalde onderwerpen.


Like Radar op Facebook
Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit 75.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 75.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Veel werkenden willen zich laten omscholen

woensdag 27 augustus 2014

De meeste mensen van het Testpanel zijn tevreden met hun werkzaamheden. Toch wil ruim de helft zich in de toekomst best laten omscholen. Dat blijkt uit een enquête van het magazine Radar+.

Lees meer

Liever cultuur snuiven dan luieren op vakantie

dinsdag 26 augustus 2014

Op vakantie is het vooral populair om cultuur te snuiven. Maar mensen willen ook lekker kunnen uitrusten, want luieren en lezen zijn net zo goed populaire bezigheden. Dat blijkt uit een enquête van het magazine Radar+.

Lees meer

Testpanel: 'Minder treinreizen door afschaffen papieren treinkaartje’

woensdag 11 juni 2014

Treinvervoerders kunnen rekenen op minder treinreizigers als ze het plan doorzetten het papieren treinkaartje af te schaffen. Uit onderzoek onder ruim 53.000 Radar Testpanelleden blijkt dat velen voornemens zijn om minder met de trein te reizen als het vertrouwde papieren treinkaartje verdwijnt.

Lees meer