Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 90.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 90.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Geen 123456 als wachtwoord, maar er gaat nog genoeg mis

maandag 23 november 2015

Hoe veilig zijn jouw wachtwoorden? Via de online wachtwoordentest van Radar kun je daarachter komen. De test loop nog, maar in het kader van Nationale Verander Je Wachtwoorden Dag (24 november) geven we een tussentijdse uitslag. Hoe doen de leden van het Radar Testpanel het?

Lees meer

Hoge zorgkosten door behandeling in het 'verkeerde' ziekenhuis

maandag 16 november 2015

Wie wordt behandeld in een ziekenhuis waarmee de zorgverzekeraar geen contract heeft, loopt het risico dat niet de gehele rekening wordt vergoed. Het is 12 procent van de Radar Testpanelleden al eens overkomen. 77 procent kon deze kosten niet gemakkelijk betalen. En dat is niet de bedoeling van het zorgsysteem, sterker nog: er bestaat een wet die moet voorkomen dat de contracten van je...

Lees meer

Accu-onvrede onder e-bikebezitters

maandag 16 november 2015

Ruim een kwart van de e-bikebezitters uit het Radar Testpanel heeft weleens problemen ondervonden met de accu van de elektrische fiets, bijna 40 procent al binnen 1 jaar na aanschaf. Wie hierover een klacht bij de winkelier of fabrikant neerlegt, wordt lang niet altijd tevreden gesteld.

Lees meer