Testpanel

Testpanel

Het Testpanel bestaat uit ruim 85.000 leden die ongeveer 2 keer per maand hun
mening over producten en diensten geven via online vragenlijsten. De resultaten
gebruiken we voor nieuwsartikelen en tv-uitzendingen. Aanmelden is geheel gratis.

Lid worden van het Radar Testpanel

Testpanelleden kunnen middels enquêtes hun mening geven over producten en diensten. De resultaten verwerken we in nieuwsberichten en gebruiken we voor onderwerpen in de tv-uitzending. Jouw mening telt dus! Inmiddels zitten er ruim 85.000 leden in ons Testpanel.

Aanmelden is geheel gratis. Als dank voor je deelname krijg je toegang tot alle video's in de Apptoinette, de app van Radar voor je smartphone. Met de app wijs je de verkoper op jouw rechten als consument. Ook ontvang je eenmalig kosteloos het magazine Radar+.

Meld je aan op radartestpanel.nl

Let op (disclaimer): www.radartestpanel.nl en radartestpanel.nl zijn officiële pagina's van Radar, en het e-mailadres 'email ( at ) radartestpanel.nl' is het officiële correspondentie-adres van de Testpanelredactie. E-mails vanaf dit adres zijn dus geen phishing.

De reden dat het Testpanel een eigen url (website-adres) heeft, is technisch van aard: het systeem waarmee wij de Testpanel-onderzoeken uitvoeren, werkt op deze manier het best en het meest gebruiksvriendelijk voor ons en onze Testpanelleden. Het Testpanel is dus nog steeds onderdeel van en onlosmakelijk verbonden met Radar.

Meest recente uitslagen

Zonnepanelen: een (te) dure investering

vrijdag 22 mei 2015

Een overgrote meerderheid van de 327 poll-respondenten zou best eigen zonnepanelen willen hebben, maar wordt tegengehouden door praktische bezwaren. Vooral de aanschaf- en installatiekosten vormen een barrière.

Lees meer

Superfood: 34 procent merkt effect

woensdag 20 mei 2015

51 procent van ruim 45.000 Testpanel-respondenten eet weleens superfood. Daarvan bemerkt 34 procent effect, hetzij positief (vooral: een verbeterde stoelgang), hetzij negatief (vooral: een lege portemonnee).

Lees meer