'2 miljard nodig voor schade aardbevingen'

zaterdag 25 oktober 2014

Er moet 2 miljard euro beschikbaar komen om de gevolgen van de aardbevingen in Groningen de komende vijf jaar op te vangen. Dat zegt Max van den Berg, commissaris van de Koning in Groningen, zaterdag in een interview met het Dagblad van het Noorden.

Lees meer

'Bijtellingsplannen raken leaserijders hard'

zaterdag 25 oktober 2014

De aanscherping van de fiscale bijtellingsnormen door het kabinet raakt automobilisten die in een leaseauto rijden, hard. Ruim een miljoen Nederlanders gaan er minimaal 100 euro per maand op achteruit als ze in 2016 een nieuwe auto leasen.

Lees meer

'Terugroepacties vaker te verwachten'

zaterdag 25 oktober 2014

Consumenten kunnen steeds meer terugroepacties van autofabrikanten verwachten. 'De producenten moeten steeds harder vechten om klanten binnen te halen, deze kwijtraken wegens kwaliteitsproblemen is het laatste wat ze willen', zegt Carlos Ghosn, bestuursvoorzitter van zowel Renault als Nissan,...

Lees meer

'Projecten zonne-energie staan onder druk'

zaterdag 25 oktober 2014

Tal van projecten waarin buurtbewoners samen zonne-energie opwekken staan onder druk. Een btw-voordeel dat dit soort initiatieven aantrekkelijk moet maken blijkt door de Belastingdienst niet te worden afgegeven. Dat meldt het televisieprogramma EenVandaag (AVROTROS) zaterdag.

Lees meer

Honderden gedupeerd door 'piramidefonds'

zaterdag 25 oktober 2014

Meer dan 650 Nederlanders gingen voor ruim 25 miljoen euro het schip in door een exotisch beleggingsproduct. Ze spreken van een nieuw piramideschandaal en hebben aangifte gedaan tegen het Arnhemse investeringsfonds Centurion Vastgoed. Daarover schrijft het AD.

Lees meer

Meldpunt woekerpolis overspoeld met klachten

vrijdag 24 oktober 2014

Meer dan 20.000 mensen hebben de afgelopen twee weken contact gezocht met het meldpunt van de Vereniging Woekerpolis.nl. Volgens de claimorganisatie toont dit aan dat het bedroevend gesteld is met de oplossingen die verzekeraars treffen voor consumenten die nog met zo'n dure beleggingsverzekering...

Lees meer

Benzine flink in prijs gedaald

vrijdag 24 oktober 2014

Automobilisten kunnen waarschijnlijk weer een beetje lachen aan de pomp. De daling van de olieprijs is nu namelijk ook te merken bij het tanken. De Telegraaf meldt dat in tien dagen tijd de benzineprijs al met zo'n tien cent is gedaald.

Lees meer
  Naar het archief