In deze uitzending

De uitzending is voorbij

Heb je Radar gemist, of wil je het programma terugkijken?

Klik hier om uitzending te kijken.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van consumentenzaken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Radar Testpanel

Via het Radar Testpanel kan jij je mening geven over services, diensten en producten. Als Testpanellid krijg je per e-mail regelmatig enquĂȘtes toegestuurd. Met het invullen hiervan help je ons om producten en diensten te verbeteren.

Meld je hier (gratis) aan

Radar op Facebook

Op onze Facebook-pagina plaatsen we iedere dag het meest interessante nieuws, foto's van achter de schermen en horen we graag jouw mening over bepaalde onderwerpen.


Like Radar op Facebook

Te hoge doses B6 in vitaminepillen

maandag 24 november 2014

In veel vitaminepillen zit een te hoge dosis van de vitamine B6. De Consumentenbond onderzocht vijftien verschillende vitaminepillen en daarvan bleken er elf een te hoog gehalte B6 te hebben.

Lees meer

Honderden Nederlandse apps onveilig

maandag 24 november 2014

Honderden Nederlandse apps voor Android zijn niet veilig. Ze versturen persoonlijke informatie van gebruikers zonder beveiliging, waardoor data kunnen worden onderschept.

Lees meer

Voorlopig voldoende kip en eieren in de schappen

zaterdag 22 november 2014

De supermarkten hebben voorlopig voldoende voorraden kip en eieren. Het vervoersverbod in verband met de uitbraak van vogelgriep heeft nog niet tot lege schappen geleid. De winkels kunnen het vervoersverbod van 72 uur overbruggen, stelt koepelorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL).

Lees meer

'Google moet zich splitsen'

zaterdag 22 november 2014

Internetgigant Google zal zich, als het aan het Europees Parlement ligt, moeten gaan opsplitsen. Dat meldde zakenkrant Financial Times (FT) vrijdag op basis van een conceptmotie.

Lees meer

Computers gegijzeld door nep-mail Bol.com

vrijdag 21 november 2014

Cybercriminelen hebben vrijdag geprobeerd Nederlanders op te lichten. Ze stuurden een mail rond over een zogenaamde bestelling bij Bol.com. Als mensen de bijlage openen, nemen de afzenders de computer over. Zij eisen vervolgens losgeld van de gedupeerden. Dat heeft Bol.com aan het ANP laten...

Lees meer

Knalroze hondenpoep moet eigenaar beschamen

vrijdag 21 november 2014

Inwoners van de Londense wijk Camden zullen niet meer zo snel in de hondenpoep trappen. Niet omdat de deelgemeente de uitwerpselen gaat opruimen, maar omdat ze de drollen knalroze gaat spuiten.

Lees meer

Meer risico's bij dotteren

vrijdag 21 november 2014

Dotteren is nog altijd de beste manier om een hartinfarct te bestrijden, maar nieuw onderzoek laat zien dat het meer risico's met zich meebrengt dan gedacht. Het VUmc roept cardiologen op naar een oplossing te zoeken, meldt het AD.

Lees meer
  Naar het archief