In deze uitzending

De uitzending is voorbij

Heb je Radar gemist, of wil je het programma terugkijken?

Klik hier om uitzending te kijken.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van consumentenzaken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Radar Testpanel

Via het Radar Testpanel kan jij je mening geven over services, diensten en producten. Als Testpanellid krijg je per e-mail regelmatig enquêtes toegestuurd. Met het invullen hiervan help je ons om producten en diensten te verbeteren.

Meld je hier (gratis) aan

Radar op Facebook

Op onze Facebook-pagina plaatsen we iedere dag het meest interessante nieuws, foto's van achter de schermen en horen we graag jouw mening over bepaalde onderwerpen.


Like Radar op Facebook

Natuurlijk antitekenmiddel ontdekt

zondag 24 mei 2015

Onderzoekers hebben een natuurlijke manier ontdekt om teken te bestrijden. Bij eerste testen blijkt gemiddeld 60 procent van de teken die in aanraking worden gebracht met een soort minuscule worpjes het loodje te leggen, meldt Natuurbericht.nl zondag.

Lees meer

Maatregelen scholen om rekentoets

zaterdag 23 mei 2015

Veel middelbare scholen treffen maatregelen om leerlingen volgend jaar klaar te stomen voor de rekentoets. Dat meldt RTL Nieuws zaterdag op basis van een rondgang.

Lees meer

Nieuwe auto pas in 2017 goedkoper

zaterdag 23 mei 2015

Als de aanschafbelasting op auto's (bpm) wordt afgeschaft, dan gebeurt dat op z'n vroegst in 2017. Dan wordt een nieuw autobelastingstelsel van kracht. Dat zegt Paul de Waal van de branchevereniging Bovag naar aanleiding van een bericht in het AD van zaterdag.

Lees meer

Banken komen opnieuw met IBAN-omrekentool

vrijdag 22 mei 2015

Consumenten kunnen binnenkort opnieuw gebruik maken van een officiële omrekentool voor de langere IBAN-bankrekeningnummers. Dat hebben de banken toegezegd, meldde De Nederlandsche Bank (DNB) vrijdag.

Lees meer

Geklungel op terras door flexwet

vrijdag 22 mei 2015

Onervaren obers overspoelen binnenkort de horeca. Horecabedrijven zullen door de aangescherpte flexwet sneller ervaren seizoensarbeiders aan de kant zetten en kiezen voor nieuw personeel, vreest FNV Horeca. Dat schrijft Metro.

Lees meer

'Marktplaats kan bieb deels vervangen'

vrijdag 22 mei 2015

De Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA) krijgt te veel subsidie. Mensen die een boek willen lezen kunnen dat net zo goed op Marktplaats aanschaffen, betoogt VVD-gemeenteraadslid Rik Torn vrijdag in Het Parool.

Lees meer

Sportschoolketens passen voorwaarden aan

vrijdag 22 mei 2015

Na Fit for Free passen nu ook 11 andere grote landelijke sportschoolketens hun voorwaarden en informatie op hun websites aan. Dat maakte Autoriteit Consument & Markt (ACM) vrijdag bekend.

Lees meer
  Naar het archief