Winkelketens Dixons en MyCom failliet

woensdag 07 oktober 2015

Elektronicaketen Dixons is failliet verklaard. Dat geldt ook voor een aantal zusterbedrijven die eveneens onder de paraplu van retailer BAS Group vallen, zoals computerverkoper MyCom.

Lees meer

'Huishoudchemicaliën boeiender dan speelgoed'

woensdag 07 oktober 2015

82% van de jonge kinderen verkiest een fles bleek boven een stapel blokken. Met dergelijke cijfers vragen VeiligheidNL en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vanaf woensdag aandacht voor de gevaren van huishoudchemicaliën.

Lees meer

Recordaantal basisscholen sluiten deuren

woensdag 07 oktober 2015

124 basisscholen hebben vorig schooljaar de deuren definitief gesloten. Dat is het hoogste aantal sluitingen dat de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) ooit vaststelde, schrijft Trouw woensdag.

Lees meer

Nieuwe regels gunstig voor stroom-consument

dinsdag 06 oktober 2015

Doordat het makkelijker wordt stroom over de grens in te kopen, neemt de concurrentie toe. Dat kan gunstig uitpakken voor de stroomprijs die consumenten en bedrijven betalen. Dat zegt de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Lees meer

Hoeveel file staat er nu eigenlijk?

dinsdag 06 oktober 2015

De automobilist die dinsdagochtend chagrijnig in de file naar de verkeersinformatie luisterde, werd er niet veel wijzer van. Om 8.15 uur had de ene verkeersdienst (de ANWB) het over maar liefst 710 kilometer, de andere (de VID) zag rond die tijd een piek van 'slechts' 428 kilometer.

Lees meer
  Naar het archief