Veel fouten in nieuwe games

vrijdag 28 november 2014

Uitgevers van games willen per se voor de feestdagen hun spel op de markt hebben. Dat zorgt voor tijdsdruk en mede daardoor sluipen grote fouten in de spellen. Dat is niet ongebruikelijk, maar dit jaar zijn het er wel héél veel, zo meldt NOS vrijdag.

Lees meer

Restaurants klagen over beoordelingssites

vrijdag 28 november 2014

Restaurants klagen vaker over beoordelingssites. Consumenten dreigen steeds meer met een slechte review op een reviewsite, wanneer ze geen korting krijgen. Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

Lees meer

Datingsites onduidelijk over kosten

vrijdag 28 november 2014

Wie zich inschrijft bij een datingsite moet vaak goed zoeken naar de abonnementsprijzen en voorwaarden. De Consumentenbond onderzocht tien online datingplatformen, drie daarvan gaven pas na registratie inzicht in de tarieven.

Lees meer

Supermarkt in Arnhem accepteert bitcoins

donderdag 27 november 2014

Een supermarkt op het Centraal Station in Arnhem laat donderdagmiddag de eerste klant betalen met bitcoins, het virtuele elektronische betaalmiddel. De Spar is voor zover bekend de eerste winkel van een grote keten in Nederland die bitcoins accepteert, aldus winkelmanager Luke van Gelder.

Lees meer

Ziekenhuizen gebruiken onveilige software

donderdag 27 november 2014

In veel ziekenhuizen wordt verouderde software gebruikt voor medische apparatuur, waardoor niet gegarandeerd kan worden dat medische gegevens veilig zijn. Hierdoor bestaat het risico dat hackers deze gegevens op het netwerk kunnen stelen, vernietigen of wijzigen.

Lees meer

Twitter gaat app-gegevens verzamelen

donderdag 27 november 2014

Twitter gaat in kaart brengen welke apps zijn gebruikers op hun mobiel hebben geïnstalleerd. Dat moet het bedrijf helpen om advertenties beter aan te laten sluiten bij hun interesses.

Lees meer

'Energierekening volgend jaar 25 euro omlaag'

donderdag 27 november 2014

Huishoudens zijn volgend jaar gemiddeld 25 euro minder kwijt aan hun energierekening. Dit komt doordat netbeheerders volgend jaar minder hoge tarieven voor het transport en de aansluiting van gas en elektriciteit mogen rekenen.

Lees meer
  Naar het archief